top of page
VAL_08677.jpg

BAB AKADÉMIA

Érzed magadban az elhivatottságot és a kitartást?

Itt a lehetőség, hogy részese legyél egy kiváló sport Akadémiának!

Az Akadémia elsődleges küldetése a magyar sportmászás utánpótlás nevelése és fejlesztése. Célunk olyan tehetséges mászók kinevelése, akik nemcsak a sportban, de felnőttkorukban is nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket érnek el.

Akadémiánk missziója

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetséggel és azon belül a versenymászás vezetőedzőivel együttműködve egy olyan terv létrehozásán dolgozunk, ami a tehetséggondozás teljes egészét foglalja magába.

VAL_04748.jpg

Sportmászás

A szakmai stábunk feladata, hogy a nevelt sportolók edzéseken céltudatosan és tervszerűen dolgozzanak. A programja magában foglalja a sportolók átfogó képzését és fejlesztését. Kiemelt hangsúlyt fektet a technikai készségek, fizikai erőnlét, és taktikai stratégiák fejlesztésére.

VAL_03626.jpg

Utánpótlás

Fő célunk a magyar sportmászás utánpótlásának támogatása és fejlesztése. Az Akadémia küldetése olyan mászók kinevelése, akik maximálisan ki tudják használni képességeiket, és felnőttként nemzetközi szinten is sikeres sportpályafutásra tegyenek szert.

VAL_05046.jpg

Egyensúly

Boulder Academy Budapest nem csupán egy sportmászó Akadémia, hanem egy olyan program, ahol a sporton keresztül valódi életkészségeket és értékeket tanítunk. Segítünk sportolóinknak a kitűzött célok elérésében mind a sportban, mind az élet más területein.

FELVÉTEL

Felvételt az akadémiai képzésbe csak a következő korosztályoknak hirdetünk:

3 éves kortól 14 éves korig

A 14 éves kor feletti érdeklődőket az ifjúsági edzéseken várjuk sok szeretettel.

A képzésbe előzetes felmérés alapján kerülnek be a gyerekek.

Érdeklődni és a felmérésre jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet:

Somogyi Vencel: vencel@babboulder.hu

További fontos információt a BAB Akadémia képzés leírásban találtok!

VAL_04871.jpg
bottom of page