top of page
shutterstock_2175136761.jpg

EDZÉSEK GYEREKEKNEK

Feladatunknak érezzük azt, hogy minél fiatalabb korosztállyal is megismertessük a mászás gyönyöreit. Mivel ez a sportág fejleszti a mozgáskoordinációt, alkalmazkodó képességet, a fizikai és mentális tűrőképességet is, ezért megfelelő választás minden gyermek számára.

3-6 éves korig

Szeretnénk a mozgás élményét átadni a gyermekek számára, valamint fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek, ebben a fogékony életkorban, minél több mozgásformával megismerkedjenek.

Célunk a gyermekek sokoldalú képzése, a mászás mellett a többi természetes mozgásforma fejlesztése (járás, futás, szökdelés, dobás, kúszás stb.) az életkori sajátosságoknak megfelelően.

10-14 éves korig

Ebben a korosztályban már nagyobb hangsúlyt fektetünk az összetettebb mászó technikák elsajátítására, valamint továbbra is figyelünk az életkori sajátosságoknak megfelelő kondicionális és koordinációs képességek fejlesztésére. A gyerekek megtanulják a bemelegítés, fő rész, levezetés értelmét, valamint a saját testsúllyal végzett gyakorlatok mellett, elsajátítják a könnyített szerekkel végzett alapgyakorlatok helyes technikáját, ezáltal előkészítve a későbbi erőnléti edzéseken alkalmazott gyakorlatokat.

6-10 éves korig

Az edzéseken a gyerekek a játékos feladatok mellett megismerkednek a mászás alap technikáival, illetve az edzések menetével (bemelegítés, fő rész, levezetés).

Célunk továbbra is a gyermekek sokoldalú képzése az életkori sajátosságoknak megfelelően.

15-18 éves korig

Edzőink továbbra is fejlesztik az ifjú sportolók technikai tudását, azonban a korábbiakhoz képest nagyobb hangsúlyt kapnak az erőnléti edzések.
Fontosnak tartjuk az ifjú sportolók egészséges életmódra nevelését, valamint a különböző regenerációt elősegítő gyakorlatok helyes kivitelezését, melyeket így otthon önállóan is elvégezhetnek.

shutterstock_1035458251.jpg

FELNŐTT EDZÉSEK

Edzéseink során elsajátíthatod a helyes mászótechnikák megfelelő alkalmazását, miközben fizikai és mentális erőnléted is fejlődik. Edzőink legjobb tudásukkal segítik fejlődésed, akár kezdő vagy, akár régebb óta mászol.

KEZDŐ

Ezen edzéseinken elsajátíthatod a mászás alapjait, megismerkedve egy edzés hivatalos menetével. Bemelegítés, mászás, erőnlét fejlesztése, levezetés/nyújtás. Edzőink teljesen az alapoktól kezdenek vezetni benneteket a fejlődés útján.

HALADÓ

Nagy tudású edzőink átfogóan segítik a megfelelő irányba való haladást, magába foglalva a fizikum fejlesztését és a mászótechnikák elsajátítását és helyes

használatát.

Edzők elérhetőségei

Edzők

Farkas Panka

Somogyi Vencel

Balogh Dalma

Farkas László

Fenyvesi Zsolt

Kámvás Bálint

Kneifel Áron

Oláh Gergő

Vizi Karolina

E-mail cím

Edzés

6-8 év, 10-14 év, 14+ korosztály

8-10 év, 10-14 év, 14+ korosztály

3-4 év, 5-6 év korosztály

14-16 év, 16+ korosztály

Fejlesztő foglalkozás

12-14 év, 14+ korosztály

8-12 év, 14+ korosztály

14+ korosztály

14+ korosztály

bottom of page