top of page
VAL_03961.jpg

EDZÉSEK GYEREKEKNEK

Feladatunknak érezzük azt, hogy minél fiatalabb korosztállyal is megismertessük a mászás gyönyöreit. Mivel ez a sportág fejleszti a mozgáskoordinációt, alkalmazkodó képességet, a fizikai és mentális tűrőképességet is, ezért megfelelő választás minden gyermek számára.

Képernyőfotó 2023-09-01 - 10.37.22.png

3-6 éves korig

Szeretnénk a mozgás élményét átadni a gyermekek számára, valamint fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek, ebben a fogékony életkorban, minél több mozgásformával megismerkedjenek.

Célunk a gyermekek sokoldalú képzése, a mászás mellett a többi természetes mozgásforma fejlesztése (járás, futás, szökdelés, dobás, kúszás stb.) az életkori sajátosságoknak megfelelően.

10-14 éves korig

Ebben a korosztályban már nagyobb hangsúlyt fektetünk az összetettebb mászó technikák elsajátítására, valamint továbbra is figyelünk az életkori sajátosságoknak megfelelő kondicionális és koordinációs képességek fejlesztésére. A gyerekek megtanulják a bemelegítés, fő rész, levezetés értelmét, valamint a saját testsúllyal végzett gyakorlatok mellett, elsajátítják a könnyített szerekkel végzett alapgyakorlatok helyes technikáját, ezáltal előkészítve a későbbi erőnléti edzéseken alkalmazott gyakorlatokat.

6-10 éves korig

Az edzéseken a gyerekek a játékos feladatok mellett megismerkednek a mászás alap technikáival, illetve az edzések menetével (bemelegítés, fő rész, levezetés).

Célunk továbbra is a gyermekek sokoldalú képzése az életkori sajátosságoknak megfelelően.

15-18 éves korig

Edzőink továbbra is fejlesztik az ifjú sportolók technikai tudását, azonban a korábbiakhoz képest nagyobb hangsúlyt kapnak az erőnléti edzések.
Fontosnak tartjuk az ifjú sportolók egészséges életmódra nevelését, valamint a különböző regenerációt elősegítő gyakorlatok helyes kivitelezését, melyeket így otthon önállóan is elvégezhetnek.

Kiskorúak Teremhasználata

3 éves korig a gyermeknek nem kell belépőt váltaniuk.

14 éves kor alatt csak nagykorú felügyelete mellett, vagy edző kíséretében tartózkodhat a teremben.

18 éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése  szükséges!

VAL_00678.jpg

FELNŐTT EDZÉSEK

Edzéseink során elsajátíthatod a helyes mászótechnikák megfelelő alkalmazását, miközben fizikai és mentális erőnléted is fejlődik. Edzőink legjobb tudásukkal segítik fejlődésed, akár kezdő vagy, akár régebb óta mászol.

Képernyőfotó 2024-02-19 - 18.41.41.png
Képernyőfotó 2023-09-01 - 10.37.22.png

KEZDŐ

Ezen edzéseinken elsajátíthatod a mászás alapjait, megismerkedve egy edzés hivatalos menetével. Bemelegítés, mászás, erőnlét fejlesztése, levezetés/nyújtás. Edzőink teljesen az alapoktól kezdenek vezetni benneteket a fejlődés útján.

HALADÓ

Nagy tudású edzőink átfogóan segítik a megfelelő irányba való haladást, magába foglalva a fizikum fejlesztését és a mászótechnikák elsajátítását és helyes

használatát.

Edzők elérhetőségei

Edzők

Farkas Panka

Somogyi Vencel

Balogh Dalma

Farkas László

Kámvás Bálint

Kneifel Áron

Oláh Gergő

Czurkó Attila

Milán Dénes

E-mail cím

Edzés

6-8 év, 10-14 év, 14+ korosztály

8-10 év, 10-14 év, 14+ korosztály

3-4 év, 5-6 év korosztály

14-16 év, 16+ korosztály

12-14 év, 14+ korosztály

14+ korosztály

14+ korosztály

8-14 év

bottom of page